Mária Rádió felhívása

Kedves Testvérek!

A Mária Rádió az evangelizáció hangjaként tizenharmadik éve szolgálja, segíti a katolikus egyházat Magyarországon. Ima-, tanító- és tanúságtevő műsorai a hívek visszajelzései és saját megítélésem alapján is jelentős segítséget nyújtanak a lelkipásztori munkánkhoz. Úgy gondolom, hogy missziós jelentősége kiemelkedő.

Szeretettel kérlek benneteket, hogy ajánljátok a Mária Rádiót híveitek figyelmébe, sőt buzdítsátok őket önkéntes szolgálatra, hogy minél többen tegyenek tanúságot hitükről a médiában is. Egyházmegyénkben két Mária Rádió stúdió is működik. Az egyik Cegléden, a másik Vácott az Apor Vilmos Fősikolán. Az érdeklődők a vac@mariaradio.hu címen jelentkezhetnek. A Mária Rádióról bővebben awww.mariaradio.hu oldalon lehet olvasni.

Arra is kérlek benneteket, hogy tegyétek lehetővé, hogy a rádió havonta megjelenő ingyenes magazinja eljuthasson a híveitekhez. Ehhez nem kell mást tennetek, mint, hogy a híveitek rendelkezésetekre álló postacímeit elkülditek a Mária Rádiónak a vac@mariaradio.hu e-mail címre. A Mária Rádió egy tájékoztató levél kíséretében egy bérmentesített megrendelő lapot küld a megadott címekre. Ha a címzettek visszaküldik a kitöltött megrendelőlapot onnantól kezdve havi rendszerességgel kapják az ingyenes magazint, amíg le nem mondják.

Vác, 2018. február 20.

Megértésetekben és együttműködésetekben bízva szeretettel:

Beer Miklós püspök

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük