EUCHARISZTIKUS CSODÁK – KIÁLLÍTÁS

Templomunkban két napig lesz megtekinthető egy nemzetközi eucharisztikus csodákról szóló kiállítás, amely egy modern kori szent, Boldog Carlo Acutis nevéhez kötődik.

Carlo Acutis (1991-2006), miközben egy átlagos fiatal életét élte (iskolába járt, focizott, zenélt, kirándult, videojátékkal játszott, honlapot szerkesztett, fotózott és kisfilmeket készített), a beszámolók szerint különösen is vonzódott az eucharisztikus Jézushoz, napi szentáldozó volt, minden nap imádkozta a rózsafüzért és programozási tehetségét arra használta, hogy az interneten keresztül sokaknak bemutathassa az eucharisztikus csodákat. Saját állítása szerint az Eucharisztia volt az „ő autópályája a mennyország felé”. 2020. október 10-én Assisiben avatta boldoggá Ferenc pápa.   

Szeptember 23-án és 24-én, pénteken és szombaton az esti szentmise előtt és után megtekinthető lesz a Carlo által összeállított eucharisztikus csodákról szóló kiállítás egy része.

Szeretettel bíztatjuk a testvéreket, jöjjenek el, és nézzék meg, hogy ez által növekedjen a hitünk, és minél szorosabbra fűzhessük kapcsolatunkat az Eucharisztiában velünk lévő Jézussal!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük